Maja e pipetës
96 Pllakë e rrumbullakët pusi
banderolë-3

ne do t'ju sigurojmë
merrni gjithmonëmë e mira
rezultatet.

Merrni katalogun më të fundit të produkteveGO

♦Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd. është një kompani e besueshme dhe me përvojë, e përkushtuar për të ofruar materiale harxhuese plastike mjekësore dhe laboratorike me cilësi premium për spitalet, klinikat, laboratorët diagnostikues dhe laboratorët e kërkimit shkencor të jetës.

♦Me ekspertizën tonë në kërkimin dhe zhvillimin e plastikës së shkencës jetësore, ne krenohemi në prodhimin e materialeve harxhuese biomjekësore novatore, miqësore me mjedisin dhe të përshtatshme për përdoruesit.E gjithë gama jonë e produkteve prodhohet në klasin tonë 100,000 dhoma të pastra, gjë që siguron nivelin më të lartë të higjienës dhe cilësisë.

di më shumë për kompaninë
5
202203020941428b353d95fed34d65823ed64b4092706a

eksplorojnë tonëshërbimet kryesore

Specializuar në pjesë të cilësisë së lartë mjekësore dhe biolab

ne do të sigurojmë që të merrni gjithmonë
rezultatet më të mira.

 • Që nga fillimi i saj, ACE është zotuar të prodhojë dhe të ofrojë materiale harxhuese mjekësore dhe laboratorike superiore për klientët tanë.
 • 1. Furnizimi me teknologji të përparuar të prodhimit
 • 2. Ofroni kuotim konkurrues
 • 3. Ofroni shërbim të shkëlqyer pas shitjes
 • Të gjitha produktet tona janë të dizajnuara nga inxhinierë me përvojë.
 • Klientët tanë në më shumë se 20 vende.

OEMSHËRBIMI DHE AUTOMATIKA

të funditLajme

shikoni më shumë
 • Cilët faktorë ndikojnë...

  Cilët faktorë ndikojnë në performancën e pllakave dhe tubave PCR?PCR (reaksioni zinxhir i polimerazës) është një teknikë e përdorur gjerësisht në biologjinë molekulare që lejon shkencëtarët të amplifikojnë sekuenca specifike të ADN-së.Të kesh pllaka dhe tuba PCR me cilësi të lartë është thelbësore për të siguruar rezultate të besueshme dhe të sakta.Su...
  Lexo më shumë
 • Pse janë Laboratori...

  Pse materialet harxhuese laboratorike kërkohen të jenë pa DNase dhe RNase?Në fushën e biologjisë molekulare, saktësia dhe besueshmëria janë të një rëndësie të madhe.Çdo kontaminim në materialet harxhuese laboratorike mund të çojë në rezultate të gabuara, të cilat mund të kenë pasoja të rënda për kërkimin shkencor dhe diagnostikimin...
  Lexo më shumë
 • Cila është më e madhja...

  Cila është sfida më e madhe në pipetimin?Pipettimi është një teknikë e rëndësishme në fushën e eksperimenteve dhe kërkimeve laboratorike.Ai përfshin transferimin e kujdesshëm të lëngut (zakonisht në sasi të vogla) nga një enë në tjetrën duke përdorur një pajisje të quajtur pipetë.Saktësia dhe saktësia e tubacioneve...
  Lexo më shumë