Совет за пипета
96 Круг бунар плоча
банер-3

ние ќе ви обезбедиме
секогаш добивајнајдобар
резултати.

Добијте го најновиот каталог на производиGO

♦Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd. е доверлива и искусна компанија посветена на обезбедување медицински и лабораториски пластични потрошни материјали со врвен квалитет за еднократна употреба во болници, клиники, дијагностички лаборатории и лаборатории за истражување на науката за животот.

♦Со нашата експертиза за истражување и развој на пластика од природни науки, се гордееме со производство на иновативни, еколошки и кориснички биомедицински потрошни материјали.Целиот наш асортиман на производи е произведен во нашата класа од 100.000 чисти соби, што обезбедува највисоко ниво на хигиена и квалитет.

дознајте повеќе за компанијата
5
202203020941428b353d95fed34d65823ed64b4092706a

истражуваат нашитеглавни услуги

Специјализирана за висококвалитетни медицински и биолабораториски делови

ние ќе се погрижиме секогаш да добивате
најдобри резултати.

 • Од своето основање, ACE се обврза да произведува и снабдува супериорни медицински и лабораториски потрошен материјал за нашите клиенти.
 • 1. Набавка напредна технологија на производство
 • 2. Понудете конкурентна понуда
 • 3. Обезбедете одлична услуга по продажбата
 • Сите наши производи се дизајнирани од искусни инженери.
 • Нашите клиенти во повеќе од 20 земји.

OEMСЕРВИС И АВТОМАЦИЈА

најновоВести

Гледај Повеќе
 • Кои фактори влијаат на...

  Кои фактори влијаат на перформансите на ПЦР плочите и цевките?PCR (полимеразна верижна реакција) е широко користена техника во молекуларната биологија која им овозможува на научниците да засилуваат специфични ДНК секвенци.Имањето висококвалитетни ПЦР плочи и цевки е од клучно значење за да се обезбедат сигурни и точни резултати.Су...
  Прочитај повеќе
 • Зошто лабораториските...

  Зошто лабораториските потрошни материјали треба да бидат без DNase и RNase?Во областа на молекуларната биологија, прецизноста и доверливоста се од најголема важност.Секоја контаминација на лабораториски потрошен материјал може да доведе до погрешни резултати, што може да има тешки последици за научните истражувања и дијагностичките ...
  Прочитај повеќе
 • Која е големата...

  Кој е најголемиот предизвик во пипетирањето?Пипетирањето е важна техника во областа на лабораториските експерименти и истражувања.Тоа вклучува внимателно пренесување на течност (обично во мали количини) од еден сад во друг со помош на уред наречен пипета.Точност и прецизност на пипетирање...
  Прочитај повеќе