PIPETTE TIPS
Biomedical Technology

kita bakal njamin sampeyan
tansah entuk paling apik
asil

Entuk conto gratisGO

♦ Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing komitmen kanggo nyedhiyakake plastik lan lab plastik sing bisa digunakake kanthi kualitas dhuwur sing digunakake ing rumah sakit, klinik, laboratorium diagnostik lan laboratorium riset ilmu jiwa.

♦ Kita duwe pengalaman akeh ing riset lan pangembangan plastik ilmu urip lan ngasilake bahan bakar biomedis lingkungan lan pangguna sing paling inovatif. Kabeh produk diproduksi ing kelas 100.000 kamar bersih dhewe. Kanggo mesthekake kualitas paling apik sing cocog utawa ngluwihi standar industri, mung nggunakake bahan baku prawan sing paling dhuwur kanggo nggawe produk…

about us

njelajah kita layanan utama

Khusus kanggo bagean medis lan biolab quanlity

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • 2016

    Diadegake

    Wiwit didegake, ACE wis setya nggawe lan nyedhiyakake peralatan medis lan laboratorium sing unggul kanggo para pelanggan.
  • 3

    Tujuan Layanan

  • 1. Pasang teknologi produksi canggih
  • 2. Nawakake kutipan kompetitif
  • 3. Nyedhiyakake layanan purna jual
  • 30

    Insinyur Profesional

    Kabeh produk dirancang dening insinyur sing duwe pengalaman.
  • 20

    Pelanggan

    Pelanggan kita ing luwih saka 20 negara.

OEM SERVIS LAN AUTOMASI

paling anyar warta

ndeleng liyane
  • Piring sumur jero

    ACE Biomedical nawakake macem-macem mikroplates sumur jero kanggo aplikasi panemuan biologis lan obat sensitif. Mikroplates sumur jero minangka kelas penting saka peralatan plastik sing digunakake kanggo nyiyapake conto, panyimpenan senyawa, campuran, transportasi lan koleksi fraksi. Dheweke ...
    maca liyane
  • Apa Disaring Pipet ...

    Ing laboratorium, pancasan angel ditindakake kanthi rutin kanggo nemtokake cara paling apik kanggo nyobi eksperimen lan tes kritis. Suwe-suwe, tips pipet wis diadaptasi supaya cocog karo laboratorium ing saindenging jagad lan nyedhiyakake alat supaya teknisi lan ilmuwan duwe kemampuan kanggo nindakake riset penting. Iki khusus ...
    maca liyane
  • Apa Thermomet Ear ...

    Thermometers kuping infrared sing wis misuwur para dokter bocah lan wong tuwa iku gampang lan gampang digunakake, nanging apa akurat? Tinjauan riset ngandhakake, bisa uga ora, lan sanajan variasi suhu sithik, bisa uga mbedakake babagan perawatan bocah. Resea ...
    maca liyane