PCR harxhuese

 • 96 Well PCR Plate

  96 E pra Pllaka PCR

  Muret unike, të hollë të pusit japin transferimin maksimal dhe të qëndrueshëm të nxehtësisë
  Dizajni i ngritur i buzës rreth secilit pus mundëson mbyllje të sigurt dhe mbrojtje nga avullimi
  Kuverta e pllakave të sheshta lehtëson vulosjen dhe trajtimin
  Në përputhje të drejtpërdrejtë me të gjithë ciklistët kryesorë termikë të mëdhenj, përfshirë platformat ABI dhe sekuencorët pa adaptues të nevojshëm