PIPETTE TIPS
Biomedical Technology

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunang pangsaéna
hasilna.

Kéngingkeun sampel gratisGO

♦ Suzhou ACE Biomédis Téhnologi Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profesional anu komitmen pikeun nyayogikeun bahan médis sareng lab plastik anu tiasa dianggo anu dianggo di rumah sakit, klinik, laboratorium diagnostik sareng laboratorium panélmu élmu kahirupan.

♦ Kami gaduh pangalaman éksténsif dina panilitian sareng pamekaran élmu plastik hirup sareng ngahasilkeun bahan bakar bumi paling ramah lingkungan sareng pangguna anu ramah. Sadaya produk urang dihasilkeun dina kelas urang 100.000 kamar bersih. Pikeun mastikeun kualitas pangsaéna anu minuhan atanapi ngaleuwihan standar industri, kami ngan ukur nganggo bahan baku parawan anu paling luhur pikeun ngajantenkeun produk kami…

about us

ngajalajah urang jasa utama

Spésialisasi dina bagian médis-quanlity médis sareng biolab

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilna pangsaéna.

  • 2016

    Didirikeun

    Kusabab diadegkeunana, Ace parantos komitmen pikeun ngadamel sareng nyayogikeun médis sareng laboratorium anu hadé pikeun konsumén urang.
  • 3

    Tujuan Layanan

  • 1. Pasokan téknologi produksi maju
  • 2. Nawiskeun cutatan kalapa
  • 3. Nyayogikeun jasa purna jual anu hadé
  • 30

    Insinyur Profesional

    Sadaya produk kami dirancang ku insinyur anu berpengalaman.
  • 20

    Palanggan

    Palanggan kami di langkung ti 20 nagara.

OEM JASA JASA JEUNG OUTOMASI

panganyarna wartos

tingali langkung
  • Pelat sumur jero

    ACE Biomédis nawiskeun rangkéan éksténsif microplates sumur jero steril pikeun aplikasi pamanggihan biologis sareng narkoba sénsitip. Mikroplat sumur jero mangrupikeun kelas penting tina alat-alat plastik anu dianggo pikeun persiapan sampel, panyimpenan sanyawa, pergaulan, angkutan sareng koléksi fraksi. Aranjeunna ...
    maca deui
  • Naha Disaring Pipet ...

    Di laboratorium, kaputusan tangguh rutin dilakukeun pikeun nangtoskeun kumaha pangsaéna pikeun ngalaksanakeun percobaan kritis sareng uji coba. Kana waktosna, tip pipét parantos diadaptasi pikeun nyocogkeun laboratorium di sakumna dunya sareng nyayogikeun alat-alat sahingga teknisi sareng ilmuwan ngagaduhan kamampuan pikeun ngalakukeun panilitian anu penting. Ieu khusus ...
    maca deui
  • Dupi Térmom Ceuli ...

    Éta thermometers ceuli infra red anu parantos kasohor ku dokter murangkalih sareng sepuh gancang sareng gampang dianggo, tapi naha éta akurat? Tinjauan tina panilitian nunjukkeun yén aranjeunna henteu, sareng nalika variasi suhu sakedik, aranjeunna tiasa ngahasilkeun bédana kumaha kaayaan budak. Resea ...
    maca deui