Tip Pipet
96 Babak Sumur Plate
Tecan Mca Tip

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

Meunangkeun katalog produk panganyarnaGO

♦Suzhou ACE Biomédis Téhnologi Co., Ltd nyaéta parusahaan profésional komitmen ka nyadiakeun kualitas luhur disposable médis sarta lab plastik consumables dipaké di rumah sakit, klinik, labs diagnostik jeung labs panalungtikan elmu hirup.

♦ Simkuring gaduh pangalaman éksténsif dina panalungtikan sarta pamekaran plastik elmu hirup jeung ngahasilkeun consumables biomedis ramah lingkungan jeung pamaké paling inovatif.Sadaya produk urang diproduksi di kelas urang sorangan 100,000 kamar bersih.Pikeun mastikeun kualitas pangsaéna anu nyumponan atanapi ngaleuwihan standar industri, kami ngan ukur nganggo bahan baku parawan kualitas pangluhurna pikeun ngadamel produk kami…

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
5
202203020941428b353d95fed34d65823ed64b4092706a

ngajalajah urangjasa utama

Spésialisasi dina bagian médis sareng biolab kualitas luhur

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • Kusabab mimitina, ACE parantos komitmen pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun bahan-bahan médis sareng laboratorium anu unggul ka konsumén urang.
  • 1. Suplai téhnologi produksi canggih
  • 2. Nawiskeun cutatan kalapa
  • 3. Nyadiakeun jasa saatos-jualan alus teuing
  • Sadaya produk urang dirancang ku insinyur ngalaman.
  • konsumén urang di leuwih ti 20 nagara.

OEMLAYANAN AND OTOMATIS

panganyarnawarta

nempo leuwih
  • Naha Anjeun Boga Masalah...

    Mikropipet sigana mangrupikeun alat anu paling sering dianggo di laboratorium.Éta nuju dianggo ku para ilmuwan dina rupa-rupa séktor kalebet akademisi, rumah sakit sareng laboratorium forensik ogé pamekaran ubar sareng vaksin pikeun mindahkeun cairan anu tepat, sakedik pisan.
    maca deui
  • Toko Cryovials i...

    Cryovials ilaharna dipaké pikeun neundeun cryogenic garis sél jeung bahan biologis kritis sejenna, dina déwar ngeusi nitrogén cair.Aya sababaraha tahap aub dina suksés pelestarian sél dina nitrogén cair.Sanaos prinsip dasarna nyaéta beku anu lambat, anu pasti ...
    maca deui
  • Naha anjeun hoyong Si...

    Pipet mangrupikeun salah sahiji alat anu paling umum dianggo di laboratorium biologis, klinis, sareng analitis dimana cairan kedah diukur sareng ditransfer nalika ngalaksanakeun éncér, tes atanapi tés getih.Éta sadia salaku: ① saluran tunggal atawa multi-kanal ② volume tetep atawa adjustable ③ m ...
    maca deui