Rreth Nesh

Rreth Nesh

Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd.është ofruesi kryesor i shërbimeve mjekësore të disponueshme me cilësi të lartë dhemateriale harxhuese plastike për laboratorpër përdorim në spitale, klinika, laboratorë diagnostikues dhe laboratorë të kërkimit shkencor të jetës.Angazhimi ynë ndaj inovacionit dhe përkushtimi ndaj kënaqësisë së klientit është ajo që na dallon në industri.

Përvoja jonë e gjerë në kërkimin dhe zhvillimin e plastikës së shkencës së jetës ka çuar në krijimin e materialeve harxhuese biomjekësore më inovative dhe miqësore me mjedisin.Të gjitha produktet tona prodhohen në klasin tonë më të avancuar prej 100,000 dhomash të pastra për të siguruar nivelin më të lartë të cilësisë.

Për të përmbushur dhe tejkaluar standardet e industrisë, ne përdorim vetëm lëndët e para të cilësisë më të lartë dhe përdorim pajisje të kontrolluara numerike me saktësi të lartë.Ekipet tona ndërkombëtare të punës për R&D dhe menaxherët e prodhimit janë të kalibrit më të lartë dhe janë të përkushtuar për të ruajtur cilësinë e jashtëzakonshme të produkteve tona.

 

Ndërsa vazhdojmë të zgjerohemi në tregjet vendase dhe ndërkombëtare, marka jonë ACE BIOMEDICAL dhe partnerët strategjikë OEM sigurojnë që produktet tona të jenë të disponueshme.Ne jemi krenarë për reagimet pozitive që kemi marrë në lidhje me aftësitë tona të forta të R&D, menaxhimin e prodhimit, kontrollin e cilësisë dhe produktet cilësore.Shërbimi ynë profesional dhe përkushtimi për komunikim të hapur me klientët tanë na kanë fituar një reputacion për përsosmëri.

Në Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd., ne krenohemi me marrëdhëniet tona me klientët tanë dhe garantojmë se çdo porosi do të përmbushet profesionalisht dhe në kohën e duhur.Fokusi ynë te cilësia shtrihet përtej produkteve tona dhe reflektohet në cilësinë e marrëdhënieve tona me klientët.