Shishet e reagentit

 • Reagent Bottles

  Shishet e reagentit

  Polipropilen me qartësi të lartë, pa aditivë, pa agjent çlirimi
  Rezistencë ndaj rrjedhjeve gjatë përdorimit dhe transportimit
  Jo-pirogjenike dhe autoklavuese 
  Rezistent ndaj tretjes kimike të rregullt   
  Materiali: PP, HDPE
  Ngjyra: E qartë dhe kafe