Súprava na prípravu knižnice V8 RNA-seq na výstavbu knižnice RNA: Získajte cenovú ponuku, dopyt, cenu alebo kúpte

Na zlepšenie vášho zážitku používame cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto stránky súhlasíte s naším používaním cookies. Viac informácií.
Súprava VAHTS Universal V8 RNA-seq Library Prep Kit pre Illumina sa používa na prípravu transkriptómových knižníc pre platformy Illumina. Súprava je všestranná a vhodná na konštrukciu RNA knižnice RNA získanej obohatením mRNA na báze Poly(A) alebo depléciou rRNA.
Súprava obsahuje dva typy tlmivých roztokov pre syntézu cDNA 2nd Reťazca. Pufre možno vybrať na vytvorenie knižníc pre analýzu transkriptómu RNA-Seq s reťazcom alebo bez reťazca. Súprava integruje syntézu cDNA 2. reťazca, dA-Tailing a opravu koncov bez purifikácie, čo zjednodušuje procesu výstavby knižnice a znižuje prevádzkový čas.
Optimalizovaný reakčný systém zlepšuje efektivitu konštrukcie knižnice, poskytuje jednotné pokrytie pre rôzne množstvá vstupnej RNA a je kompatibilný s nižšími vstupnými RNA. Po výbere veľkosti pomocou magnetických guľôčok je možné získať vlastnú knižnicu špecifickej veľkosti. Enzýmy súpravy a tlmivé roztoky podliehajú prísnej kontrole kvality a funkčnému testovaniu pre optimálnu stabilitu a reprodukovateľnosť.
Súpravu VAHTS Universal V8 RNA-seq Library Prep Kit pre Illumina možno použiť na konštrukciu celkovej RNA obohatenej o poly(A) (pre RNA s dobrou integritou z eukaryotov, ako sú rastliny, zvieratá a huby), alebo na konštrukciu knižnice RNA s depléciou rRNA. Pretože obsah mRNA celkovej RNA v rôznych vzorkách sa veľmi líši, je potrebné vložiť dostatok celkovej RNA, aby sa zabezpečil dostatok mRNA na konštrukciu knižnice.
Ribo-off rRNA Depletation Kit (človek/myš/potkan) (Vazyme č. N406): 0,01–1 g;VAHTS mRNA Capture Beads (Vazyme #N401): 0,01–4 g;Ribo-off rRNA Depletion Kit (Bacteria) (Vazyme #N407): 0,01–5 g;Ribo-off rRNA Depletion Kit (rastlina) (Vazyme #N409): 1–5 g;Ribo-off Globin & rRNA Depletion Kit (človek/myš/potkan) (Vazyme č. N408): 0,01–1 g;purifikovaná mRNA alebo RNA zbavená ribozómov: 0,5–100 ng.
Na štúdium integrity celkovej RNA je najlepšie použiť bioanalyzátor Agilent 2100. mRNA doplnená o VAHTS mRNA Capture Beads (Vazyme #N401) by mala byť vysokokvalitná RNA (RIN 7), pretože degradovaná celková RNA použitá na konštrukciu knižnice môže spôsobiť 3 ′ bias in RNA-seq. Pre vzorky RNA s hodnotami RIN ​​<7 je na odstránenie rRNA vhodná metóda Ribo-off (Vazyme #N406/407/408/409).
Tieto produkty a služby sú poskytované pre vaše pohodlie. News-Medical.Net žiadnym spôsobom nepodporuje žiadne z týchto produktov a služieb.


Čas odoslania: máj-06-2022