96 Squre Well Silicone Sealing Mat kanggo piring sumur jero

96 Squre Well Silicone Sealing Mat kanggo piring sumur jero

Katrangan singkat:

96-well Deep well plate silicone sealing mat deep well microplate sealing pad untuk lab


Detail Produk

Tag produk

Silicone sealing mat kanggo piring PCR, persegi panjang utawa bunder piring sumur jero, Elisa strip lan piring

Fitur produk:

1. Luwih gampang operasi.

2.A sawetara saka sudhut impermamats kurban pangayoman unsurpassed kanggo solvents volatile.

3.Films lan kloso bisa digunakake ing sawetara suhu sudhut, padha cocok kanggo paling aplikasi.

4.Chemically tahan, pierceable termoplastik elastomer uga tutup apik banget kanggo kuwat kanggo -80 ℃.

5. Silicone wis irisan uga tutup ngidini tip pipette utawa probe kanggo ngetik sumur tanpa karusakan kanggo tutup.

BAGIAN NO

MATERI

SPESIFIKASI

APLIKASI

WARNA

PCS / KASUS

A-SSM-S-96

silikon

sumur persegi

96 Piring sumur persegi

alam

100

A-SSM-R-83

silikon

sumur persegi

96 Piring sumur bunder

alam

100

A-SSM-R-73

silikon

Bunder apik

96 Piring sumur bunder

alam

100

A-SSM-R-PCR

silikon

Bunder apik

96 sumur PCR plate

alam

100






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita