96 Squre Well Silicone Sealing Mat pikeun piring sumur jero

96 Squre Well Silicone Sealing Mat pikeun piring sumur jero

Katerangan pondok:

96-sumur Deep ogé plat silicone sealing mat jero ogé microplate sealing Pad pikeun lab


Rincian produk

Tag produk

Silicone sealing mat pikeun piring PCR, rectangular atawa buleud piring sumur jero, Elisa strips na piring

Fitur produk:

1.Easier-operasi.

2.A rupa-rupa impermamats nawiskeun panyalindungan unsurpassed pikeun pangleyur volatile.

3.Films na Mats bisa dipaké dina rentang hawa lega, aranjeunna cocog pikeun paling aplikasi.

4.Chemically tahan, pierceable thermoplastic elastomer well caps anu alus teuing pikeun kuat ka -80 ℃.

5.Silicone pre-slit well caps ngidinan hiji tips pipette atawa usik pikeun asupkeun sumur tanpa ruksakna cap.

BAGIAN NO

BAHAN

SPESIFIKASI

APLIKASI

WARNA

PCS / KASUS

A-SSM-S-96

Silikon

Sumur pasagi

96 Plat sumur pasagi

alam

100

A-SSM-R-83

Silikon

Sumur pasagi

96 Plat sumur buleud

alam

100

A-SSM-R-73

Silikon

Buleud ogé

96 Plat sumur buleud

alam

100

A-SSM-R-PCR

Silikon

Buleud ogé

96 ogé plat PCR

alam

100






  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami