Kabar

Kabar

  • Apa Sampeyan Duwe Masalah Nalika Nduwe Gelembung Udara Ing Tip Pipet Sampeyan?

    Apa Sampeyan Duwe Masalah Nalika Nduwe Gelembung Udara Ing Tip Pipet Sampeyan?

    Mikropipet mbokmenawa minangka alat sing paling akeh digunakake ing laboratorium.Iki digunakake dening para ilmuwan ing macem-macem sektor kalebu akademisi, rumah sakit lan laboratorium forensik uga pangembangan obat lan vaksin kanggo nransfer cairan kanthi jumlah sing sithik, sanajan bisa ngganggu lan frustasi ...
    Waca liyane
  • Simpen Cryovial ing Nitrogen Cairan

    Simpen Cryovial ing Nitrogen Cairan

    Cryovials umume digunakake kanggo panyimpenan kriogenik garis sel lan bahan biologi kritis liyane, ing dewar sing diisi nitrogen cair.Ana sawetara tahapan kanggo njaga sukses sel ing nitrogen cair.Nalika prinsip dhasar yaiku pembekuan alon, sing tepat ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan pengin Pipet Saluran Tunggal utawa Multi Saluran?

    Apa sampeyan pengin Pipet Saluran Tunggal utawa Multi Saluran?

    Pipet minangka salah sawijining alat sing paling umum digunakake ing laboratorium biologi, klinis, lan analitis ing ngendi cairan kudu diukur lan ditransfer kanthi tepat nalika nindakake pengenceran, tes utawa tes getih.Padha kasedhiya minangka: ① saluran siji utawa multi-saluran ② volume tetep utawa luwes ③ m...
    Waca liyane
  • Carane bener nggunakake pipettes lan tips

    Carane bener nggunakake pipettes lan tips

    Kaya koki nggunakake piso, ilmuwan butuh katrampilan pipetting.Sawijining koki sing berpengalaman bisa uga bisa ngethok wortel dadi pita, kayane tanpa dipikir, nanging ora nate ngeling-eling sawetara pedoman pipetting-ora ketompo carane ngalami ilmuwan.Ing kene, telung ahli menehi tips paling apik.“Ing...
    Waca liyane
  • Kepala nyedhot konduktif biomedis ACE nggawe tes sampeyan luwih akurat

    Kepala nyedhot konduktif biomedis ACE nggawe tes sampeyan luwih akurat

    Otomatisasi paling larang ing skenario pipetting high-throughput.Stasiun kerja otomatis bisa ngolah atusan conto sekaligus.Program kasebut rumit nanging asile stabil lan dipercaya.Kepala pipetting otomatis dipasang ing pipetting otomatis ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi tip pipet laboratorium

    Klasifikasi tip pipet laboratorium

    Klasifikasi tips pipette laboratorium padha bisa dipérang dadi jinis ing ngisor iki: Tip standar, tips Filter, tips aspirasi kurang, tips kanggo workstations otomatis lan tips sudhut tutuk.Tips iki dirancang khusus kanggo ngurangi adsorpsi residual saka sampel sak proses pipetting. .aku...
    Waca liyane
  • Cathetan Instalasi, Reresik, lan Operasi Tip Pipet

    Cathetan Instalasi, Reresik, lan Operasi Tip Pipet

    Langkah-langkah instalasi Tip Pipet Kanggo umume merek shifter Cairan, utamane tip pipette multi-saluran, ora gampang nginstal tip pipette universal: kanggo nguber sealing sing apik, kudu nglebokake gagang transfer Cairan menyang tip pipette, ngiwa nengen utawa goyang b...
    Waca liyane
  • Carane Pilih Tip Pipet sing Cocok?

    Carane Pilih Tip Pipet sing Cocok?

    Tips, minangka consumables digunakake karo pipettes, umume bisa dipérang dadi tips standar;tips sing disaring;tips pipette Filter konduktif, etc. 1. Tip standar tip digunakake digunakake.Meh kabeh operasi pipetting bisa nggunakake tips biasa, kang jinis paling terjangkau tips.2. Saringan t...
    Waca liyane