Produk

  • MGI Agilent 250ul Robotic Tips

    Tips Robotic MGI Agilent 250ul

    250 µL Tips Clear 96 format Tip Clear Polypropylene RNase- / DNase-free Nonpyrogen Nonsterile Compatibility: Agilent / Velocity VPrep and Bravo 96LT & 8LT head
  • Thermoscan Probe Cover

    Cover Probe Thermoscan

    Cover Probe Braun Thermoscan IRT6520 PRO6000
  • Thermometer cover

    Tutup termometer

    • Gunakake kanggo termometer digital jinis pena • Ora beracun; Plastik kelas medis; Kertas bahan panganan; Elastisitas tinggi • Mbantu nyegah panyebaran infeksi • Ukurane cocog karo thermometers digital
  • Reagent Bottles

    Botol Reagen

    Polipropilena kajelasan sing dhuwur, ora ana aditif, ora ana agen pelepas
    Bocor-bukti sajrone panggunaan lan transportasi
    Non-pyrogenic lan autoclavable 
    Tahan larutan kimia biasa   
    Bahan: PP, HDPE
    Werna: Cetha lan Coklat
  • 96 Well PCR Plate

    96 Lempeng PCR Inggih

    Tembok sumur seragam lancip ngirim transfer panas maksimal lan konsisten
    Desain pelek sing dipasang ing sekitar saben sumur nggawe panyegelan lan perlindungan sing aman saka penguapan
    Dek piring datar nggampangake panyegelan lan penanganan
    Langsung kompatibel karo kabeh siklus termal utama, kalebu platform ABI lan sekuen sing ora perlu adaptor
  • Ear Otoscope Specula

    Spesifikasi Otoscope kuping

    Spekula Kuping Pakai 2.75mm lan 4.25mm kanggo Riester Ri-lingkup L1 lan L2, Heine, Welch allyn lan Dr.Mom Brand Otoscope.
  • 1.2ml 96 Square well plate

    1.2ml 96 Piring sumur alun-alun

    96 Plato Sumur Jero Kothak Sumun-1.2mL V Bahan Standar-PP Ngisor SBS
  • 1.2ml 96 Round well plate

    1.2ml 96 Piring sumur bunder

    96 Plat Bunder Sumur Jero Bunder-1.2mL U Bahan Standar-PP Ngisor SBS