За нас

За нас

Сужоу ACE биомедицинска технологија Co., Ltd.е водечки снабдувач на висококвалитетни медицински и за еднократна употребалабораториски пластични потрошни материјализа употреба во болници, клиники, дијагностички лаборатории и лаборатории за истражување на науката за животот.Нашата посветеност на иновациите и посветеноста на задоволството на клиентите е она што нè издвојува во индустријата.

Нашето долгогодишно искуство во истражување и развој на пластика од природни науки доведе до создавање на најиновативните и еколошки најприфатливи биомедицински потрошни материјали.Сите наши производи се произведуваат во нашата најсовремена класа од 100.000 чисти соби за да се обезбеди највисоко ниво на квалитет.

За да ги исполниме и надминеме индустриските стандарди, ние користиме само најквалитетни девствени суровини и користиме високопрецизна нумеричка контролирана опрема.Нашите меѓународни работни тимови за истражување и развој и производствени менаџери се од највисок калибар и се посветени на одржување на исклучителниот квалитет на нашите производи.

 

Како што продолжуваме да се шириме на домашните и меѓународните пазари, нашиот сопствен бренд ACE BIOMEDICAL и стратешките OEM партнери гарантираат дека нашите производи се лесно достапни.Горди сме на позитивните повратни информации што ги добивме за нашите силни способности за истражување и развој, управување со производството, контрола на квалитетот и квалитативни производи.Нашата професионална услуга и посветеноста на отворената комуникација со нашите клиенти ни заработи репутација за извонредност.

Во Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd., ние се гордееме со нашите односи со нашите клиенти и гарантираме дека секоја нарачка ќе биде исполнета професионално и навремено.Нашиот фокус на квалитетот се протега надвор од нашите производи и се рефлектира во квалитетот на нашите односи со клиентите.