Tentang Kami

Tentang Kami

Suzhou ACE Biomédis Téhnologi Co., Ltd.nyaéta parusahaan profésional komitmen ka nyadiakeun kualitas luhur disposable médis sartaconsumables palastik labdipaké di rumah sakit, klinik, labs diagnostik jeung labs panalungtikan elmu hirup.

Kami gaduh pangalaman éksténsif dina panalungtikan sareng pamekaran plastik élmu kahirupan sareng ngahasilkeun bahan-bahan biomedis anu ramah lingkungan sareng paling inovatif.Sadaya produk urang diproduksi di kelas urang sorangan 100,000 kamar bersih.Pikeun mastikeun kualitas pangalusna nu meets atawa ngaleuwihan standar industri, kami nganggo ukur bahan baku parawan kualitas pangluhurna nyieun produk urang.Urang ngagunakeun alat-alat numerik dikawasa precision tinggi jeung tim gawé R&D internasional urang jeung manajer produksi anu tina haliber pangluhurna.

Urang terus dilegakeun nyirorot di pasar domestik jeung internasional ngaliwatan distributor promosi brand ACE BIOMEDICAL urang sorangan jeung mitra OEM strategis.usaha relentless kami dina striving salawasna lengkep satisfying konsumén urang geus earned pujian sarta komentar positif ngeunaan kamampuhan R&D kuat urang, manajemén produksi, kontrol kualitas, produk kualitatif, sarta jasa profésional.Kami bangga kana kamampuan komunikasi sareng janji yén unggal pesenan bakal dipendakan sacara profésional sareng dina waktosna.Kualitas urang henteu ngan patepung ku produk urang tapi ogé ku hubungan urang narékahan pikeun mibanda tur tetep jeung konsumén urang.