Produk

  • MGI Agilent 250ul Robotic Tips

    MGI Agilent 250ul Tips Robotic

    250 µL Hapus Tip 96 format Tip Hapus Polipropilén RNase- / DNase bébas Nonpyrogenic Nonsterile Compatibility: Agilent / Velocity VPrep sareng Bravo 96LT & 8LT head
  • Thermoscan Probe Cover

    Panutup Probe Thermoscan

    Cover Brabe Thermoscan IRT6520 PRO6000 Probe000
  • Thermometer cover

    Panutup thermometer

    • Dipaké pikeun térmométer digital tipe kalam • Henteu beracun; Plastik kelas médis; Kertas kelas dahareun; Elastisitas tinggi • Ngabantosan nyegah panyebaran inféksi • Ukuran na cocog sareng seueur thermometers digital
  • Reagent Bottles

    Botol réagen

    Jelas polipropilén anu jelas, teu aya bahan tambahan, teu aya agén pelepasan
    Bocor-bukti nalika panggunaan sareng transpor
    Non-pyrogenic na autoclavable 
    Tahan kana larutan kimia biasa   
    Bahan: PP, HDPE
    Warna: Jelas sareng Coklat
  • 96 Well PCR Plate

    96 Lempeng PCR Sumur

    Tembok sumur seragam, ipis nganteurkeun mindahkeun panas maksimum sareng konsisten
    Diciptakeun desain pasisian di unggal unggal sumur ngamungkinkeun panyegelan anu aman sareng panyalindungan tina épaporasi
    Dek piring datar mempermudah sealing sareng penanganan
    Langsung cocog sareng sadaya siklik termal utama utama, kalebet platform ABI sareng sékuer anu teu kedah adaptor
  • Ear Otoscope Specula

    Ceuli Otoscope Specula

    Pakai Ceuli Spékul 2.75mm sareng 4.25mm pikeun Riester Ri-lingkup L1 sareng L2, Heine, Welch allyn sareng Dr.Mom Brand pocket Otoscope.
  • 1.2ml 96 Square well plate

    1.2ml 96 Piring sumur pasagi

    96 sumur alun-alun jero sumur lempeng-1.2mL V Handap bahan SBS Standar-PP
  • 1.2ml 96 Round well plate

    1.2ml 96 Piring sumur buleud

    96 Lempeng Sumur Jero Lempeng-1.2mL U Bahan Bawah-PP SBS Handap
123 Teras> >> Halaman 1/3