Produktet tona

produktet tona

Kompania Suzhou Ace Biomedical është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar kryesisht në prodhimin e kërkimit dhe zhvillimit të materialeve harxhuese laboratorike të nivelit të lartë IVD dhe disa pjesë të materialeve harxhuese mjekësore, si p.sh.Këshilla për pipetë, pjata pusi, dheMaterialet konsumuese PCR.
Produktet tona përdoren gjerësisht në biologjinë molekulare dhe biologjinë qelizore, testimin klinik rutinë, shqyrtimin e drogës, gjenomikën dhe kërkimin e proteomikës dhe fusha të tjera.

10+ vite përvojë në projektimin dhe prodhimin e majave të automatizuara të pipetave, duke përfshirë seritë Hamilton, seritë TECAN, këshilla Tecan MCA, këshilla INTEGRA, këshilla Beackman dhe këshilla Agilent.
Saktësi e lartë e CV-së, mbajtje e ulët

Suzhou ACE Biomedical, një prodhues dhe furnizues profesionist i materialeve harxhuese laboratorike, ofron një gamë të gjerë këshillash të automatizuara të pipetave.Çdo majë automatike e pipetës plotëson specifikimet e prodhuesve të pipetës.

Materialet e majave automatike të pipetës
Materiali PP i klasës mjekësore
Sipërfaqe e lëmuar për të reduktuar mbetjet dhe për të kursyer koston.
Karakteristikat e këshillave automatike të pipetës
Lehtë për t'u përdorur, e lehtë për t'u pastruar, mund të zëvendësojë pipetën e përhershme
Shmangni kontaminimin e kryqëzuar, siguroni saktësinë dhe besueshmërinë e rezultateve eksperimentale
Të gjitha majat e pipetës së autoklavueshme
Transparencë e mirë, me transparencë të mirë, e lehtë për t'u përdorur kur vëzhgoni nivelin e lëngut
Specifikimet e majave të automatizuara të pipetës
Të gjitha specifikimet: 10 ul, 20 ul, 50 ul, 100 ul, 200 ul, 1000 ul...

KËSHILLA UNIVERSAL PIPETE

Përshtatet për pjesën më të madhe të pipetës: Eppendorf, Gilson, Thermo, JOANLAB e kështu me radhë, duke filluar nga 10μl deri në 1250 μl.Muri i brendshëm i lëmuar mund të zvogëlojë ngjitjen e lëngut dhe të sigurojë saktësinë e mostrës së transferuar.

Saktësi e lartë e CV-së, mbajtje e ulët

Veçori e Këshillave Universale të Pipeteve
Pa ARNazë, ADNse, ADN njerëzore, citotoksina, frenues PCR dhe pirogjenë
Majat universale të pipetave janë të disponueshme në një sërë llojesh, madhësish, ngjyrash, stilesh dhe konfigurimesh paketimi dhe mund të dizajnohen për qëllime ose detyra specifike.
Prodhuar në Class 100000 Cleanroom – ISO 13485
Kapaciteti ose vëllimi bazuar në madhësinë e pipetës
Këshilla Universale për Pipetat mund të përshtaten me pipetat Gilson, Eppendorf, Thermo dhe të tjera me marka të shumta.
Suzhou ACE Biomjekësore ofron këshilla universale të pipetës, të cilat Muri i brendshëm i lëmuar mund të zvogëlojë ngjitjen e lëngut dhe të sigurojë saktësinë e mostrës së transferuar.
Universal Pipette Tips Performanca termoqëndrueshme: rezistencë 121°C, pa deformime pas temperaturës së lartë, presionit të lartë dhe sterilizimit.

Specifikimet e majave të pipetës universale Të gjitha specifikimet: 10μl, 20μl, 50μl, 100μl, 200μl, 1000μl...
Specifikime të veçanta: 10μl Gjatësia e zgjatur, 200μl Gjatësia e zgjatur, 1000μl Gjatësia e zgjatur.

Përvojë 10+ vjeçare në projektimin dhe prodhimin e serive të pllakave dhe tubave PCR, duke përfshirë pllakën PCR transparente, Pllakën PCR të bardhë, PCR PCR me dy ngjyra, pllakën 384 PCR, një tub transparent PCR, tuba transparentë PCR me 8 shirita, etj.

Suzhou ACE Biomedical, një prodhues dhe furnizues profesionist i materialeve harxhuese laboratorike të serive të pllakave dhe tubave PCR, ofron një gamë të gjerë të serive PCR Plate dhe tubash.Çdo pllakë dhe tub PCR plotëson specifikimet e prodhuesve.

Bërë nga polipropileni i cilësisë së lartë mjekësore.Seritë PCR aplikohen për diagnozën e sëmundjes ose për çdo qëllim që lidhet me ADN-në ose ARN-në, një material harxhues i disponueshëm në laborator.

Nuk ka DNase/RNase;Pa Endotoksina;Nuk ka burim nxehtësie

Pllakë PCR

Pllaka PCR është një lloj mbartësi për primerët, të cilët janë të përfshirë kryesisht në reaksionet e amplifikimit në reaksionin zinxhir polimerazë.Suzhou ACE Biomedical, si një fabrikë profesionale dhe prodhuese e materialeve harxhuese laboratorike të serisë PCR Plates, ofron një gamë të gjerë të serive PCR Plate dhe pllakave PCR me porosi, duke përfshirë pllakën 0.1ml pcr, pjatën 0.2ml pcr, 384 pllaka pcr, etj.

Materiali dhe Lloji i Pllakave PCR
Materiali: Materiali polipropileni (PP) me pastërti të lartë, stabilitet i lartë kimik, pllakat PCR të këtij materiali mund të përshtaten më mirë me cilësimet e përsëritura të temperaturës së lartë dhe të ulët në procesin e reagimit PCR dhe mund të realizojnë sterilizimin me temperaturë të lartë dhe presion të lartë.

Lloji:

Sipas funksionimit me pistoletën me rresht dhe instrumentin PCR, pllaka PCR më e përdorur është pllaka PCR 96 pusesh ose pllaka PCR me 384 pus.
Sipas modelit të skajit mund të ndahet në katër mënyra të projektimit: pa skaj, gjysmë skaj, skaj në rritje dhe skaj i plotë.
Ngjyrat e zakonshme të pllakave PCR
Ngjyrat e zakonshme janë transparente dhe të bardha, dhe ka edhe pllaka PCR me dy ngjyra transparente dhe të bardha (skaji i pusit është transparent, dhe të tjerët janë të bardhë)

Përdorimi i pllakave PCR
Pllakat PCR përdoren gjerësisht në gjenetikë, biokimi, imunitet, mjekësi dhe fusha të tjera, kërkime bazë si izolimi i gjeneve, klonimi dhe analiza e sekuencës së acidit nukleik, dhe gjithashtu mund të përdoren për diagnostikimin e sëmundjeve ose në çdo vend me ADN dhe ARN.

Bërë nga materiali polipropileni me pastërti të lartë, me qëndrueshmëri të lartë kimike.Pllakat tona të puseve janë të përshtatshme për pipeta me shumë kanale dhe pajisje automatike.Mund të mbyllet me një film ngjitës, të vuloset me nxehtësi ose të përdoret me një mbulesë pllake të sterilizuar të autoklavuar me pus të thellë (të autoklavuar 121°C, 20 minuta).

Nuk ka DNase/RNase;Nuk ka ADN;Nuk ka burim nxehtësie

Çfarë është një pllakë pusi
Pllakat e pusit kanë disa variante të emërtuara, duke përfshirë mikropllakën, mikropusetat, mikrotitrat dhe pllakat me shumë pusi. Pllaka e pusit është një pllakë e sheshtë që duket si një tabaka me puse të shumta të përdorura si epruveta të vogla.Formati 96 pusesh është formati i puseve më të përdorura, disa nga madhësitë e tjera, shumë më pak të zakonshme, të disponueshme janë pusetat 24, 48, 96 dhe 384.

Klasifikimi i pllakës së pusit
Sipas numrit të vrimave, më e zakonshme mund të ndahet në pjatë 96-pus, 384-pus pjatë.
Sipas klasifikimit të llojit të vrimës, pllaka 96-pusesh mund të ndahet kryesisht në llojin e vrimës së rrumbullakët dhe llojin e vrimës katrore.Midis tyre, të gjitha pllakat 384 pusesh janë të tipit vrima katrore.
Sipas formës së poshtme të klasifikimit vrima, të zakonshme kryesisht U-formë dhe V-formë dy.
Përshkrimi i pllakës me 96 pus
Pllakat dhe enët e kulturës qelizore me 96 puse janë bërë nga polifenileni i pastër optikisht transparent i importuar.Pllakat më të njohura janë pllakat me 96 pusi dhe pllakat 96 pusi përdoren në një sërë analizash nga ELISA në PCR.

Suzhou ACE Biomedical ofron Pllaka me cilësi të lartë 96 pusi për analizat imunologjike, të disponueshme në paraqitje, formate dhe ngjyra të ndryshme për t'iu përshtatur nevojave specifike diagnostikuese.

96 Pllakë Magnetike e Nxjerrjes/Mbulesë e Shufrave Mangetike

96 Pllaka Magnetike e Nxjerrjes / Mbulesa e Shufrave Magnetike përdoren për nxjerrjen manuale të acidit nukleik dhe aplikimet e pastrimit.

96 Magnetic Plate është projektuar për të thjeshtuar përpunimin manual të ndarjeve të rruazave magnetike për pastrimin dhe pastrimin e acidit nukleik.Përdorimi i pajisjeve të ndarjes magnetike është thelbësor në çdo proces të pastrimit të ADN-së dhe ARN-së me bazë rruaza paramagnetike.Tradicionalisht, pajisjet e ndarjes magnetike nuk janë të optimizuara për përdorim manual dhe shumica kërkojnë sisteme të trajtimit të lëngjeve me energji elektrike.ACE Biomedica ofron një grup pajisjesh të ndarjes magnetike të pajisura me pllakë magnetike të nxjerrjes 96 pusi / mbulesë e shufrës magnetike

Rruaza magnetike në Pllakë Nxjerrjeje Magnetike 96 pusi / Mbulesa të Shufrave Magnetike lejojnë nxjerrjen e automatizuar dhe të lartë të acidit nukleik.

Avantazhi i pllakës magnetike 96 pusi / mbulesës së shufrës magnetike
96 Pllakat e Nxjerrjes Magnetike Pus janë prodhuar sipas standardeve strikte në dhomën tonë të pastër të klasit 100,000 sipas specifikimeve ISO13485 duke përdorur rrëshirë të cilësisë së lartë mjekësore të kondicionuar nga polipropileni i virgjër, duke siguruar besim në cilësinë dhe performancën e pllakave të ruajtjes.

Veçori e pllakës magnetike 96 pusi / mbulesës së shufrës magnetike
Gama e gjerë e aplikimeve: shqyrtimi i xhiros së lartë, nxjerrja e acidit nukleik dhe hollimi serik, etj.;
Përshtatuni me sistemin fleksibël KinFisher për të nxjerrë ADN-në e lirë;
Bërë nga polipropileni i klasës mjekësore (PP), siguri më e lartë;Nuk ka DNase/RNase;Nuk ka ADN njerëzore;Nuk ka burim nxehtësie;Njëtrajtshmëri e mirë e trashësisë së murit anësor të pllakës;Pjesa e sipërme e sheshtë dhe uniforme e pllakës së pusit;I përshtatshëm për vulosje;
Prodhuar në përputhje me formatin SBS, i grumbullueshëm dhe i lehtë për t'u ruajtur.

shërbimi i ACE Biomedical 96 pus Magnetic Extraction Plate / Mbulesa e shufrës magnetike

Pllaka magnetike 96 Well plotëson standardin e prodhimit ISO13485, CE, SGS
Ofroni 1 ~ 5 copë mostra pa pllakë magnetike 96 pusi
Shablloni i pllakës 96 pusetash është i vulosur me film vetëngjitës, vulosje, mbulesë silikoni
Mjedisi për prodhimin e shabllonit të pllakës 96 pusesh është një dhomë e pastër e klasit 100,000
Të gjitha mostrat e shablloneve të pllakës së puseve 96 janë transparente në ngjyrë dhe fund në formë V.

24 Pllakë e Nxjerrjes Magnetike Pusi/Mbulesë e shufrës mangetike

Pllaka me 24 pus është një lloj pllake e kulturës qelizore, kryesisht për shkak se numri i puseve të saj është 24, në mënyrë të ngjashme ka 12 pusi, 24 pus, 48 ​​pus, 96 pus, 384 pus, etj.

24 Magnetic Plate është projektuar për të thjeshtuar përpunimin manual të ndarjeve të rruazave magnetike për pastrimin dhe pastrimin e acidit nukleik.Përdorimi i pajisjeve të ndarjes magnetike është thelbësor në çdo proces të pastrimit të ADN-së dhe ARN-së me bazë rruaza paramagnetike.Tradicionalisht, pajisjet e ndarjes magnetike nuk janë të optimizuara për përdorim manual dhe shumica kërkojnë sisteme të trajtimit të lëngjeve me energji elektrike.ACE Biomedical ofron një grup pajisjesh të ndarjes magnetike të pajisura me 24 pllakë magnetike të nxjerrjes / mbulesë magnetike të shufrës.

Avantazhi i pllakës magnetike 24 pusi / Mbulesës së shufrës magnetike
Përzgjedhja e materialit PP të klasës mjekësore me rrafshueshmëri të shkëlqyer dhe transparencë të lartë.
Produkte pa enzimë ADN, enzimë ARN, pa burim nxehtësie.
Më pak fenomen i varjes në mur, pa mbetje.
Mbyllje e shkëlqyer, efekt hapjeje e qetë.
Mund të aplikohet për shqyrtimin e performancës së lartë, nxjerrjen e acidit nukleik, nxjerrjen e ADN-së, hollimin serik, etj., Të përshtatshme për përdorim në stacionet e punës të automatizuara, instrumentet e nxjerrjes së acidit nukleik.
Servisi i ACE Biomedical 24 pjatë ekstraktimi magnetik / mbulesë e shufrës magnetike
Pllaka magnetike 24 pusi plotëson standardin e prodhimit ISO13485, CE, SGS
Ofroni 1 ~ 5 copë 24 mostra të pllakës magnetike pusi pa pagesë
Shablloni i pllakës me 24 puseta është i vulosur me film vetëngjitës, vulosje, mbulesë silikoni
Mjedisi për prodhimin e shabllonit të pllakës 24 pusesh është një dhomë e pastër e klasit 100,000
Të gjitha mostrat e shablloneve të pllakave me 24 pus janë transparente në ngjyrë dhe fund në formë V.

E bërë nga polipropileni i klasës mjekësore, nuk përmban asnjë jone të metaleve të rënda.Kemi tuba magazinimi të ngrirë, tub mostrash, shishe reagenti, të përdorura për ruajtjen e lëngjeve mjekësore, hollimin dhe përgatitjen e solucioneve

Material PP me cilësi të lartë, mur anësor i lëmuar

Risia jonë është në shërbimin tuaj

Ne kemi përvojë të pasur në zgjidhjet profesionale të personalizuara të bioteknologjisë dhe materialeve konsumuese IVD.Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd. është gjithmonë duke iu përmbajtur nevojave të klientëve.