Нашите производи

нашите производи

Биомедицинската компанија Suzhou Ace е високотехнолошка компанија која главно се занимава со истражување и развој на производство на висококвалитетни потрошни материјали за IVD лабораторија и дел од медицински потрошен материјал, како што сеСовети за пипети, бунарски плочи, иПотрошен материјал за PCR.
Нашите производи се широко користени во молекуларна биологија и клеточна биологија, рутинско клиничко тестирање, скрининг на лекови, геномика и протеомика истражување и други области.

10+ години искуство во дизајнирање и производство на автоматизирани врвови за пипети, вклучувајќи ги сериите Хамилтон, сериите TECAN, советите на Tecan MCA, советите INTEGRA, советите за Beackman и советите за Agilent.
Висока прецизност на CV, ниско задржување

Suzhou ACE Biomedical, професионален производител и снабдувач на лабораториски потрошен материјал, нуди широк спектар на автоматизирани врвови за пипети.Секој автоматски врв на пипета ги исполнува спецификациите на производителите на пипети.

Материјали на автоматски врвови за пипети
Медицински степен ПП материјал
Мазна површина за намалување на остатоците и заштеда на трошоци.
Карактеристики на автоматски врвови за пипети
Лесен за употреба, лесен за чистење, може да ја замени постојаната пипета
Избегнувајте вкрстена контаминација, обезбедете ја точноста и веродостојноста на експерименталните резултати
Сите врвови за пипети што се автоклавираат
Добра транспарентност, со добра транспарентност, лесен за употреба при набљудување на нивото на течноста
Спецификации на автоматизирани врвови за пипети
Сите спецификации: 10 ul, 20 ul, 50 ul, 100 ul, 200 ul, 1000 ul...

УНИВЕРЗАЛЕН СОВЕТ ЗА ПИПЕТА

Погодни за поголемиот дел од пипетата: Eppendorf, Gilson, Thermo, JOANLAB и така натаму, кои се движат од 10μl до 1250 μl.Мазниот внатрешен ѕид може да ја намали адхезијата на течноста и да обезбеди точност на пренесениот примерок.

Висока прецизност на CV, ниско задржување

Карактеристика на универзални совети за пипети
Без РНК, ДНК, човечка ДНК, цитотоксини, ПЦР инхибитори и пирогени
Универзалните врвови за пипети се достапни во низа типови, големини, бои, стилови и конфигурации за пакување и може да бидат дизајнирани за специфични цели или задачи.
Произведено во класа 100000 Cleanroom – ISO 13485
Капацитет или волумен врз основа на големината на пипеторот
Универзалните совети за пипети може да се прилагодат на Gilson, Eppendorf, Thermo и други пипети со повеќе брендови.
Сужоу ACE биомедицински обезбедува универзални врвови за пипети, кои Мазниот внатрешен ѕид може да ја намали адхезијата на течноста и да обезбеди точност на пренесениот примерок.
Универзални совети за пипети термостабилни перформанси: отпорност од 121°C, без деформација по висока температура, висок притисок и стерилизација.

Спецификации на врвови за универзални пипети Сите спецификации: 10μl, 20μl, 50μl, 100μl, 200μl, 1000μl...
Специјални спецификации: 10μl продолжена должина, 200μl продолжена должина, 1000μl продолжена должина.

10+ години искуство во дизајнирање и производство на серии на PCR плочи и цевки, вклучително и транспарентна PCR плоча, бела PCR плоча, двојна боја PCR плоча, 384 PCR плоча, проѕирна PCR единечна цевка, транспарентни PCR цевки со 8 ленти, итн.

Suzhou ACE Biomedical, професионален производител и добавувач на лабораториски потрошен материјал серии на ПЦР плочи и цевки, нуди широк асортиман на серии на ПЦР плочи и цевки.Секоја ПЦР плоча и цевка ги исполнува спецификациите на производителите.

Направено од висококвалитетен медицински полипропилен.ПЦР сериите се применуваат за дијагноза на болеста или за која било цел поврзана со ДНК или РНК, потрошен материјал за еднократна употреба во лабораторија.

Нема DNase/RNase;Без ендотоксин;Нема извор на топлина

ПЦР плоча

ПЦР плочата е еден вид носач за прајмери, кои главно се вклучени во реакциите на засилување во полимеразната верижна реакција.Suzhou ACE Biomedical, како професионална фабрика и производител на лабораториски потрошен материјал од серијата PCR Plates, нуди широк асортиман на серии PCR Plate и прилагодени PCR плочи, вклучувајќи 0,1 ml pcr плоча, 0,2 ml pcr плоча, 384 плочи pcr, итн.

Материјал и тип на ПЦР плочи
Материјал: Материјал од полипропилен (PP) со висока чистота, висока хемиска стабилност, ПЦР плочите од овој материјал можат подобро да се прилагодат на повторените поставки за висока и ниска температура во процесот на реакција на PCR и можат да реализираат стерилизација со висока температура и висок притисок.

Тип:

Според операцијата со пиштолот за ред и PCR инструментот, најчесто користената PCR плоча е PCR плоча од 96 бунари или PCR плоча со 384 бунари.
Според дизајнот на здолништето може да се подели на четири начини на дизајнирање: без здолниште, половина здолниште, здолниште во кревање и целосно здолниште.
Вообичаени бои на ПЦР плочите
Вообичаените бои се проѕирни и бели, а има и проѕирни и бели двобојни ПЦР плочи (работ на бунарот е проѕирен, а другите се бели)

Употреба на ПЦР плочи
ПЦР плочите се широко користени во генетиката, биохемијата, имунитетот, медицината и други области, основните истражувања како што се изолација на гени, клонирање и анализа на низата на нуклеинска киселина, а исто така може да се користат за дијагноза на болести или на кое било место со ДНК и РНК.

Изработен од полипропиленски материјал со висока чистота, со висока хемиска стабилност.Нашите бунарски плочи се погодни за повеќеканални пипети и автоматска опрема.Може да се запечати со леплива фолија, да се запечати со топлина или да се користи со стерилизиран капак на плоча со длабок бунар (автоклавиран на 121°C, 20 минути).

Нема DNase/RNase;Нема ДНК;Нема извор на топлина

Што е бунарска плоча
Плочите за бунари имаат неколку именувани варијанти, вклучувајќи микроплоча, микробунари, микротитарски и повеќебунарски плочи. Плочата од бунарот е рамна плоча што изгледа како послужавник со повеќе бунари што се користат како мали епрувети.Форматот со 96 бунари е најчесто користен формат на бунари, некои од другите големини, далеку поретки, достапни се 24, 48, 96 и 384 бунари.

Класификација на бунарската плоча
Според бројот на дупки, почестите може да се подели на 96-бунар плоча, 384-бунар плоча.
според класификацијата на типот на дупка, плочата со 96 бунари главно може да се подели на тип на тркалезна дупка и тип на квадратна дупка.Меѓу нив, сите плочи со 384 бунари се од тип на квадратна дупка.
Според обликот на дното на дупката класификација, заеднички главно U-облик и V-облик два.
Опис на плоча со 96 бунари
Плочите и садовите за клеточна култура со 96 бунари се направени од увезен оптички проѕирен чист полифенилен.Најпопуларните плочи се плочите со 96 бунари, а плочите со 96 бунари се користат во различни анализи од ELISA до PCR.

Suzhou ACE Biomedical обезбедува врвни плочи со 96 бунари за имуноанализи, достапни во различни распореди, формати и бои за да одговараат на специфичните дијагностички потреби.

96 Па магнетна плоча за екстракција / капак на мангетска прачка

96 Плоча за магнетна екстракција на бунар / капак со магнетна прачка се користат за рачно екстракција на нуклеинска киселина и апликации за чистење.

96 Magnetic Plate е дизајнирана да ја поедностави рачната обработка на сепарациите на магнетни зрнца за прочистување и чистење на нуклеинската киселина.Употребата на уреди за магнетно раздвојување е од суштинско значење во секој процес на прочистување на ДНК и РНК базиран на парамагнетни зрна.Традиционално, уредите за магнетно одвојување не се оптимизирани за рачна употреба и повеќето бараат електрично напојувани системи за ракување со течности.ACE Biomedica нуди сет на уреди за магнетно одвојување опремени со 96 добро магнетна плоча за екстракција / капак со магнетна прачка

Магнетните зрнца во магнетната плоча за екстракција од 96 бунари / капаците со магнетни шипки овозможуваат автоматско и високопропусна екстракција на нуклеинска киселина.

Предност на 96 добро магнетна плоча / капак со магнетна прачка
96 Плочите за добро магнетна екстракција се произведени според строги стандарди во нашата чиста просторија од класа 100.000 според ISO13485 спецификации со користење на висококвалитетна смола од девствена полипропиленска кондиционирана смола од медицински квалитет, што обезбедува доверба во квалитетот и перформансите на плочите за складирање.

Карактеристика на 96 добро магнетна плоча / капак со магнетна прачка
Широк опсег на апликации: скрининг со висока пропусна моќ, екстракција на нуклеинска киселина и сериско разредување итн.;
Прилагодете се на KinFisher флекс системот за да извлечете бесплатна ДНК;
Направено од полипропилен од медицински квалитет (PP), поголема безбедност;Нема DNase/RNase;Нема човечка ДНК;Нема извор на топлина;Добра униформност на дебелината на страничниот ѕид на плочата;Рамен и униформен горен дел од плочата на бунарот;Погодно за запечатување;
Произведен во согласност со форматот SBS, може да се натрупува и лесно да се складира.

сервис на ACE Biomedical 96 Well Magnetic Extraction Plate / Магнетна покривка за прачка

Магнетната плоча 96 добро го исполнува производниот стандард ISO13485, CE, SGS
Понудете 1~5 парчиња од 96 добро магнетни плочи бесплатни примероци
Шаблонот на плочата со 96 бунари се запечатени со самолеплив, филм за запечатување, силиконски капак
Околината за производство на шаблон за плоча од 96 бунари е чиста соба од класа 100.000
Сите примероци од шаблоните на плочата со 96 бунари се проѕирни во боја и дното во форма на V.

24 Па магнетна плоча за екстракција / капак на мангетична прачка

Плочата со 24 бунари е еден вид плоча за клеточна култура, главно затоа што нејзиниот број на бунари е 24, слично има 12-бунари, 24-бунари, 48-бунари, 96-бунари, 384-бунари итн.

24 Magnetic Plate е дизајнирана да ја поедностави рачната обработка на сепарациите на магнетни зрнца за прочистување и чистење на нуклеинската киселина.Употребата на уреди за магнетно раздвојување е од суштинско значење во секој процес на прочистување на ДНК и РНК базиран на парамагнетни зрна.Традиционално, уредите за магнетно одвојување не се оптимизирани за рачна употреба и повеќето бараат електрично напојувани системи за ракување со течности.ACE Biomedical нуди сет на уреди за магнетно одвојување опремени со 24 добро магнетна плоча за екстракција / магнетна шипка.

Предност на 24 добро магнетна плоча / капак со магнетна прачка
Избор на материјал од медицински квалитет ПП со одлична плошност и висока транспарентност.
Производи без ДНК ензим, РНК ензим, без извор на топлина.
Помалку феномен на обесување на ѕидови, без остаток.
Одлично запечатување, ефект на мазно отворање.
Може да се примени за скрининг со висока моќност, екстракција на нуклеинска киселина, екстракција на ДНК, сериско разредување итн., погодни за употреба во автоматизирани работни станици, инструменти за екстракција на нуклеинска киселина.
Сервис на ACE Biomedical 24 Well Magnetic Extraction Plate / Магнетна покривка за прачка
Магнетната плоча 24 добро го задоволува производниот стандард ISO13485, CE, SGS
Понудете 1~5 парчиња од 24 добро магнетни плочи бесплатни примероци
Шаблонот на плочата со 24 бунари се запечатени со самолеплив, филм за запечатување, силиконски капак
Околината за производство на шаблон за плочка со 24 бунари е чиста соба од класа 100.000
Сите примероци од шаблоните на плочата со 24 бунари се проѕирни во боја и дното во форма на V.

Направен од полипропилен од медицински квалитет, не содржи никакви јони на тешки метали.Имаме замрзнати цевки за складирање, цевка за примерок, шишиња со реагенси, кои се користат за складирање на медицински течности, разредување и подготовка на раствори

Висококвалитетен ПП материјал, мазен страничен ѕид

Нашата иновација е на ваша услуга

Имаме богато искуство во професионално приспособено решение за биотехнологија и IVD потрошен материјал.Suzhou ACE Biomedical Technology Co., Ltd. секогаш се придржува кон задоволување на потребите на клиентите.