Makemake ʻoe i nā ʻōlelo aʻoaʻo pipette puʻupuʻu nui a i ʻole nā ​​​​ʻōlelo aʻoaʻo i loko o ka pahu?Pehea e koho ai?

Ma ke ʻano he mea noiʻi a i ʻole ʻenehana lab, ke koho ʻana i ke ʻano kūpono o ka puʻupuʻu pipette tip hiki ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i kou pono a me ka pololei.ʻO nā koho hoʻopili kaulana ʻelua i loaʻa ʻo ia ka hoʻopili nui ʻeke a me nā ʻōlelo aʻoaʻo racked i loko o nā pahu.

Hoʻopili ʻia nā ʻeke nui i loko o kahi ʻeke plastik, ʻoiai ʻo nā ʻōlelo aʻoaʻo i hoʻopaʻa ʻia i loko o nā pahu e pili ana i nā ʻōlelo aʻoaʻo i hoʻonohonoho ʻia i nā pahu i hoʻouka mua ʻia, i hoʻopaʻa ʻia i loko o kahi pahu.Loaʻa i nā koho ʻelua nā pōmaikaʻi a me nā hemahema e pili ana i nā pono a me nā makemake o ka lab.

He koho maikaʻi loa ka paʻi ʻeke ʻeke inā makemake ʻoe i ka nui o nā ʻōlelo aʻoaʻo.ʻOi aku ke kumukūʻai ma mua o nā ʻōlelo aʻoaʻo i hoʻopaʻa ʻia i loko o nā pahu.Eia hou, he liʻiliʻi ka hoʻopili ʻana o ka ʻeke ʻeke, e hōʻemi ana i ka ʻōpala a hiki ke mālama i ka wahi i kāu lab.Hiki ke mālama pono ʻia nā ʻōlelo aʻoaʻo nui i loko o kahi pahu i hoʻopaʻa ʻia, mākaukau no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia manawa āu e pono ai.

Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, hiki i nā ʻōlelo aʻoaʻo racked i nā pahu ke hāʻawi i ka maʻalahi a me ka pololei.Hiki i nā pahu i hoʻokomo mua ʻia ke komo maʻalahi i nā ʻōlelo aʻoaʻo, e hōʻemi ana i ka pilikia o ka haumia a i ʻole nā ​​hewa pipetting.Loaʻa i nā pahu hoʻopaʻa ʻia ka pōmaikaʻi hou o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana me nā helu hailona a me ka nui o ka piko, e hōʻoia ana i ka mālama pono ʻana i ka moʻolelo i loko o ka lab.ʻAe ʻia nā racks no ka hoʻihoʻi maikaʻi ʻana, hiki ke koʻikoʻi i ka wā e hana ai i ka hana kiʻekiʻe.

I ka hoʻoholo ʻana ma waena o ka hoʻopili ʻana i ka ʻeke a me nā ʻōlelo aʻoaʻo i hoʻopaʻa ʻia i loko o nā pahu, pono e noʻonoʻo ʻia nā mea he nui, e like me ke kumukūʻai, ka maʻalahi, ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana, nā koi lab, a me nā hopohopo hoʻomau.

Ma Suzhou Ace Biomedical Technology Co., Ltd, hana mākou i nā ʻōlelo aʻoaʻo pipette kiʻekiʻe i hoʻopili ʻia i nā koho ʻelua.Ke hoʻohana nei i ka ʻenehana alakaʻi ʻoihana a me nā kaʻina hana hana, ua hoʻolālā ʻia kā mākou ʻōlelo aʻoaʻo e hoʻokō i nā koi kūpono o ka hana o kēia lā.

No laila, inā makemake ʻoe i ka ʻeke nui a i ʻole nā ​​​​ʻōlelo aʻoaʻo i hoʻopaʻa ʻia i loko o nā pahu, ua uhi ʻo Suzhou Ace Biomedical Technology Co., Ltd iā ʻoe me ka nui o nā koho e kūpono i kāu mau pono a me kou makemake.


Ka manawa hoʻouna: Mei-24-2023