ACE Biomedisinsk ledende sugehode gjør testene dine mer nøyaktige

Automatisering er mest verdifull i pipetteringsscenarier med høy gjennomstrømning.Automatiseringsarbeidsstasjonen kan behandle hundrevis av prøver om gangen.Programmet er komplekst, men resultatene er stabile og pålitelige.Den automatiske pipetteringshodet er montert på den automatiske pipetteringsarbeidsstasjonen, og sparer arbeidskraft i pipetteringsprosessen, slik at deteksjonspersonellet kommer fra den kompliserte eksperimentelle operasjonen.
Derfor bestemmer ytelsen til sugehodet direkte deteksjonsresultatene.Når prøvevolumet er ukjent eller ujevnt, kreves et svart ledende sug.Det ledende sugehodet kan registrere elektriske signaler når det kommer i kontakt med væskenivået til prøven, og oppdage når prøven skal settes inn og når den skal slutte å absorbere den, for å forhindre overdreven prøvetilsetning, noe som kan føre til prøveoverløp og forurense utstyret og hele prosessen.
Suzhou ACE Biomedical Conductive sugehode, egnet for TECAN og Hamilton pipettering arbeidsstasjoner, er laget av importert ledende polypropylen materiale.Sugehodet er utstyrt med ledningsevne og antistatisk evne.Det ledende sugehodet kan oppdage væskenivået etter at det er tilpasset den automatiske pipeteringsarbeidsstasjonen, noe som gjør den automatiske prøvetakingen mer intelligent og nøyaktig.

63888315275d7

Hvert produkt med ledende hode utgitt av Suzhou ACE Biomedical må være strengt kvalitetskontrollert.Simuleringstester utføres basert på kundens applikasjonsscenarier og simuleres i reelle scenarier for å sikre stabil ytelse og utmerket kvalitet.

638883797d4f6

Produktfordeler:
1. Ensartet elektrisk ledningsevne: Produktet er testet for å sikre jevn elektrisk ledningsevne og sterk hydrofobitet uten veggheng.
2. Sterk tilpasningsevne: Vårt eget formfirma og FoU-team tegner og tester strukturen i henhold til den originale fabrikkadapteren, moden sprøytestøpeprosess og avansert produksjonsutstyr for å sikre høy tilpasningsevne til produkter og automasjonsutstyr.
3. Effektivt forhindre kryssinfeksjon: høykvalitets filterelement, med super hydrofobicitet, produktet gjennom lekkasjetest og plugg- og trekkkrafttest, for å sikre at produktet har god vertikalitet og forsegling, eliminerer risikoen for prøvekryssinfeksjon;
4. Praktisk emballasje: Sugehodet er pakket med akupunktur, uavhengig merking, lett å spore og spore kilden.


Innleggstid: 10. desember 2022