Tecan e faʻalautele le US pipette tip gaosiga e tali atu i le COVID-19

E lagolagoina e Tecan le faʻalauteleina o le US pipette tip gaosiga mo suʻega COVID-19 ma le $32.9M tupe faʻaalu mai le malo o Amerika.
Mannedov, Suitiselani, Oketopa 27, 2020 - Tecan Group (SWX: TECN) i aso nei na faasilasila mai o le US Department of Defense (DoD) ma le US Department of Health and Human Services (HHS) na tuuina atu le $32.9 miliona ($29.8 CHF) miliona) konekarate i lagolago le fa'aputuina a le US o fa'aputuga pito o paipa mo su'ega COVID-19. Fautuaga paipa lafoa'i ose vaega taua ole su'ega mole mole SARS-CoV-2 ma isi su'ega e fa'atino i luga ole faiga fa'aautomate atoatoa, fa'aola maualuga.
O meafaigaluega gaosi oloa e faʻaaogaina e gaosia ai nei faʻamatalaga paipa e sili ona faʻapitoa, e manaʻomia ai laina faʻapipiʻiina atoatoa e mafai ona faʻapipiʻi saʻo ma le tele o suʻega vaʻaia vaʻaia i-laina. O le faʻatupega o le a lagolagoina Tecan i le faʻalauiloaina o le gaosiga fou i le Iunaite Setete e ala i le faʻavaveina o le faagasologa. O le fa'ailoga fa'akonekarate o se vaega o le galulue fa'aauau i le va o le Matagaluega o Puipuiga ma le HHS, e ta'ita'ia e le Matagaluega o Puipuiga Tu'ufa'atasi a le Vaega o Fa'atonu (JATF) ma fa'atupeina e ala i le CARES Act, e lagolago ma lagolago ai le fa'alauteleina o le fale gaosi oloa i totonu o le atunu'u. punaoa faʻafomaʻi. Ole laina fou ole gaosiga a Amerika e faʻamoemoe e amata le gaosiga o faʻamatalaga paipa ile tautoulu 2021, e lagolagoina le faʻateleina o le gafatia o suʻega i totonu ole fale ile faitau miliona o suʻega ile masina ia Tesema 2021.O le faʻalauteleina o le gaosiga a Amerika o le a faʻamalosia ai laasaga ua uma ona faia e Tecan e fa'ateleina le gaosiga o le gaosiga o le lalolagi i isi nofoaga, fa'aluaina le gafatia o le gaosiga o paipa i le lalolagi atoa, ma le gaosiga o lo'o fa'amoemoe e fa'atupula'ia atili i le amataga o le 2021.
“O le suʻega o se tasi lea o meafaigaluega sili ona taua i le tau faasaga i le faʻamaʻi COVID-19 i le lalolagi atoa;faia lenei mea vave, lelei ma faifai pea e manaʻomia ai tomai faʻapitoa faʻapitoa ma se faiga faʻainisinia maualuga, "o le tala lea a Tecan CEO Dr. Achim von Leoprechting Say. vaega taua o le faagasologa.O lenei tupe fa'atupe fa'atupeina e le malo i le fa'alauteleina o agava'a gaosiga a Amerika ose vaega taua o la matou su'esu'ega su'esu'e ma su'esu'ega.E taua tele mo paaga ma le soifua maloloina lautele.
O Tecan o se paionia ma ta'ita'i maketi i le lalolagi atoa i le masini su'esu'e. vave ma faʻamautinoa le saʻo o le gaosiga. Tecan e tautua saʻo i nisi o tagata faʻatau e pei o fale suʻesuʻe faʻataʻitaʻiga tetele, ae tuʻuina atu foʻi meafaifaʻaili OEM ma faʻamatalaga paipa i kamupani faʻataʻitaʻi o se fofo atoa e faʻaoga ma a latou pusa suʻega e fesoʻotaʻi.
E uiga ia Tecan Tecan (www.tecan.com) o se taʻutaʻua i le lalolagi atoa o loʻo tuʻuina atu meafaigaluega falesuesue ma fofo mo biopharmaceuticals, forensics ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. e aofia ai kamupani vailaʻau ma biotechnology, matagaluega o suʻesuʻega a le iunivesite, fale suʻesuʻe ma faʻataʻitaʻiga. I le avea ai o se Original Mequipment Manufacturer (OEM), o Tecan foi o se taʻitaʻi i le atinaʻeina ma le gaosiga o meafaifaʻaili OEM ma vaega, lea e tufatufaina atu e kamupani paaga. Faʻavae i totonu Suiselani i le 1980, o loʻo i ai i le kamupani le gaosiga, nofoaga R&D i Europa ma Amerika i Matu, ma se faʻatauga ma auaunaga fesoʻotaʻiga i atunuu e 52. I le 2019


Taimi meli: Iuni-10-2022