Fa'ailoga a le DoD $35.8 Miliona Konekarate i le Mettler-Toledo Rainin, LLC e Fa'ateleina le Gaosia Fa'alotoifale o Fautuaga paipa.

I le aso 10 o Setema, 2021, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o le Puipuiga (DOD), e fai ma sui ma faʻatasi ma le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma Auaunaga Tagata (HHS), na tuʻuina atu le $ 35.8 miliona konekarate i Mettler-Toledo Rainin, LLC (Rainin) e faʻateleina. gaosiga i totonu o le atunu'u o fa'amatalaga paipa mo ta'iala fa'ata'ita'i ma fa'autometi.

O faʻamatalaga paipa Rainin o se mea taua tele mo suʻesuʻega COVID-19 ma suʻega o faʻataʻitaʻiga aoina ma isi gaioiga faʻapitoa faʻapitoa.O lenei taumafaiga o le faʻalauteleina o fale gaosi oloa o le a mafai ai e Rainin ona faʻateleina le gaosiga o paipa pito i luga o le 70 miliona faʻamatalaga i le masina ia Ianuari 2023. O lenei taumafaiga o le a mafai ai foi e Rainin ona faʻapipiʻi se fale faʻamaʻi paipa i le masina o Setema 2023. O taumafaiga uma e lua o le a maeʻa i Oakland, Kalefonia e lagolago ile COVID-19 su'ega ma su'esu'ega.

O le DOD's Defense Assisted Acquisition Cell (DA2) na taʻitaʻia lenei taumafaiga i le faʻamaopoopoina ma le Matagaluega o le Air Force's Acquisition COVID-19 Task Force (DAF ACT).O lenei taumafaiga na faʻatupeina e ala i le American Rescue Plan Act (ARPA) e lagolago ai le faʻalauteleina o fale gaosi oloa i totonu o le atunuʻu mo mea taua faʻafomaʻi.


Taimi meli: Mati-15-2022